fredag den 6. september 2013

Forbrugslån

Forbrugslån er kort sagt et lån du laver, med forbrug for øje. Nu dækker forbrug bredt og lånetypen bliver derfor også lavet med mange forskellige formål.

Det er vigtigt du er klar over de forhold der er gældende, når du tegner et forbrugslån. Dels de låneomkostninger det medfører og den privatøkonomiske situation, du stiler dig selv i.

Privatlån

Privatlån er endnu en betegnelse i rækken af begreber. Mange af dem dækker over hinanden og det kan privatlån ikke sige sig fri fra.

Det er en bredt betegnelse for lån målrettet private, men kan både tage form som forbrugslån og lån uden sikkerhed.

Lån uden sikkerhed

Lån uden sikkerhed er en af de mest almindelige låneformer på nettet. Danskerne er vilde med at søge denne type lån, da det ikke kræver at du stiller sikkerhed i enten bil, bolig, båd eller lignende.

Der er rigtig mange, specielt unge danskere, der ikke har denne type ejendom. Har denne målgruppe behov for at låne penge, er det derfor meget op ad bakke at søge i bankerne.

Om Ikano Bank

Ikano Bank er et lånefirma med svenske rødder og grundlagt af manden bag IKEA. Det er nemt og hurtigt at ansøge om lån på deres hjemmeside, så længe du overholder deres lånekrav.

De trådte ind på det danske marked i 1978 og har derfor opbygget et stort kendskab og erfaring med det danske lånemarked, til trods for deres svenske baggrund.