lørdag den 19. juli 2014

Leasy og D:E:R lån

Vi ser nærmere på lån hos de to populære lånefirmaer Leasy og DER. I denne artikel kan du få et indblik i mulighederne hos dem, deres krav og hvad du kan forvente.

Undrer du dig over hvorfor vi gennemgår begge udbydere i samme artikel? Det er to firmaer der har rødder det samme sted og som derfor er lig hinanden på mange måder.

Præcis som det kendes med Ikano Bank og Pengeautomaten, der er to låneudbydere der samarbejder tæt med hinanden og ejes af samme selskab. Se mere om DER og Leasy her.
Lån op til 50.000 kr. hos DER og Leasy. 

10 gode tips til lånere

I denne artikel giver vi dig vores 10 bedste tips til dig som låner, som du altid bør have i baghovedet. Det er ikke nok at kende til de mange lånefirmaer på markedet.

Du bør vide hvordan du skal agere under en ansøgningsproces, for at få det bedste resultat. Vores tips gælder reelt både ved lån uden sikkerhed online og de helt almindelige banklån. Se dem her.

søndag den 13. juli 2014

Lånemarkedet online i 2014

Lånemarkedet er en dynamisk størrelse, specielt på Internettet, hvor der hele tiden kommer nye udbydere til, mens andre trækker stikket.

I et marked hvor det allerede kan være svært at overskue mulighederne, er det ikke altid nemt at vide hvor og hvad man kan låne som forbruger.

I denne artikel vil laanefirmaer.blogspot.com derfor give dig et indblik i lånemarkedet online anno 2014, så du kan blive opdateret på dine muligheder.

fredag den 4. juli 2014

Sammenligning af lån og renter

I denne artikel ser vi ikke nærmere på diverse lånefirmaer, men på hvordan du finder det billigste lån på markedet.

For uanset hvem eller hvor mange udbydere vi henviser dig til, vil det altid være individuelt, hvem der er den billigste for dig!

Alle ansøgninger bliver nemlig behandlet individuelt, så du kan aldrig vide hvem der er den rette. Det gør sammenligning af lån og renter til et vigtigt initiativ. Se mere om hvordan du kommer i gang her.