fredag den 6. september 2013

Om Ikano Bank

Ikano Bank er et lånefirma med svenske rødder og grundlagt af manden bag IKEA. Det er nemt og hurtigt at ansøge om lån på deres hjemmeside, så længe du overholder deres lånekrav.

De trådte ind på det danske marked i 1978 og har derfor opbygget et stort kendskab og erfaring med det danske lånemarked, til trods for deres svenske baggrund.

Muligheder på Ikano Bank

På Ikano Bank kan du låne hele 300000 kr. uden at stille sikkerhed bag. Det er klart, at de stiller særlige krav til din økonomi og private forhold.

De er dermed i feltet med lånefirmaer, der tilbyder dig de højeste lånebeløb uden sikkerhed. Det giver dig bredere muligheder, men er selvfølgelig primært relevant, hvis du har brug for et stort lån.

Lånekrav
Alle lånefirmaer har krav til dig som låner og det er ikke anderledes med Ikano Bank. Vi har derfor opstillet en række af deres aktuelle lånekrav, som kan gøre dig klogere på, om du har mulighed for godkendelse:
  • Over 18 år
  • Ikke i RKI
  • Fast arbejde eller på efterløn/pensioneret
  • Samlet hustandsindkomst på over 225000 kr. årligt
  • Bosiddende i Danmark

En del af IKEA

De færreste havde troet at Ikano Bank faktisk er en del af svenske firma, men det er tilfældet. Det er nemlig grundlæggeren af IKEA, Ingvar Kamprad, der grundlagde Ikano i 1995.

Man kan derfor på mange måder sige, at de fortsat har et tilhørsforhold til IKEA, da ejerne er Kamprad-familien.

Alle danskere kender IKEA for deres kvalitet og lave priser. Om det samme gør sig gældende for renterne fra Ikano Bank er mindre tvivlsomt.


For mens du har mulighed for at låne op til 300.000 kr. og at der er 100 % styr på tingene, så vil du aldrig kunne vide om renten er attraktiv, før du har søgt lån uden sikkerhed hos flere  udbydere.

1 kommentar:

  1. God dag Sir / Fru

    Vi tilbyder lån til private og kommercielle organer med en meget lav årlig rente på 3%, 1 år til 25 års tilbagebetaling. Vi giver lån i intervallet 5.000 til 500.000.000. Dette for at udrydde den voksende historie med Bad Credit og også for at bringe stabil fortjeneste til både vores virksomhed og vores kunder.

    Mister du søvn om natten og bekymrer dig, hvordan du får et lån? Kontakt: Paul Loan Agency nu via e-mail: paulhelpfund@yahoo.com eller WhatsApp: +91 733 787 3110

    Vi tilbyder lån til en lav rente på 3% og vi tilbyder.

    * Personlige lån
    * Gældskonsolideringslån
    * Venturekapital
    * Forretningslån
    * Uddannelseslån
    * Huslån
    * Lån af enhver grund

    For mere presserende information Gå straks tilbage til os. paulhelpfund@yahoo.com eller WhatsApp: +91 733 787 3110
    Hilsen
    Hr. Paul Moritz

    SvarSlet