fredag den 6. september 2013

Privatlån

Privatlån er endnu en betegnelse i rækken af begreber. Mange af dem dækker over hinanden og det kan privatlån ikke sige sig fri fra.

Det er en bredt betegnelse for lån målrettet private, men kan både tage form som forbrugslån og lån uden sikkerhed.


Det der er værd at bemærke om lånetypen, er at den adskiller sig markant fra pendanten erhvervslån. Der er stor forskel på at låne penge som privatperson og virksomhed.

Husk muligheden for rådgivning

Mange virksomheder har rådgivere tilknyttet, mens det er meget omvendt med mange private. Vi danskere har det mere med at kaste os ud i lån og lignende, selvom konsekvenserne kan være mindst lige så alvorlige.

Husk derfor at få personlige rådgivning, hvis du er i tvivl eller er usikker på om din økonomi kan bære et lån. Det vil tage lidt af din tid, men du vil helt sikkert blive glad for valget på sigt.

Nærmest alle danskere har mulighed for et møde med en bankrådgiver, der kan klarlægge de økonomiske forhold for dig. Det vil være en god idé, selv hvis du vælger at ansøge om privatlån på nettet. Så gør dig selv den tjeneste.

Værd at vide om privatlån

Privatlån er målrettet private og kan laves online og i banker som Danske Bank, Nordea m.fl. De senere har de vundet meget frem på nettet, i takt med at bankerne har strammet deres lånekrav. 

Det er nemlig markant nemmere, hurtigere og mere ligetil at få godkendt et privatlån online. Du kan forvente følgenge muligheder og krav: 
  • Du kan søge lån på op til 300.000 kr. online som privatperson
  • Du skal være 18 år, bosat i landet og være ude af RKI.
  • De fleste udbydere kræver at du har en fast arbejde eller indtægt på vist beløb.



Er du i tvivl om hvad RKI er, kan du læse mere om det ved at klikke her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar