mandag den 24. februar 2014

Den store låneguide

Når du er på udkig efter et lån, uanset om det er til en ny bil, et hus, en drømmeferie eller måske en motorcykel, så kan de være noget af en udfordring at finde rundt i de mange forskellige lånetyper.
Banklån, kreditforeningslån, ekspreslån, quicklån, ja mulighederne er mange.

Fælles for dem alle er, at renterne er en stor del af omkostningerne ved at låne. Det er her banken eller låneudbyderen tjener sine penge sammen med en række gebyrer. ÅOP afgør ganske enkelt hvad du skal betale for at låne penge.

I denne guide vil vi se nærmere på en række af de vigtigste overvejelser og fokusområder du bør have i baghovedet. 

Hvad er ÅOP? 

ÅOP betyder årlige omkostninger i procent, og det betyder med andre ord, hvad du skal betale oveni det sum penge du oprindeligt lånte. Jo højere ÅOP er, jo mere skal du betale. Det er således ganske vigtig og interessant, når du skal på udkig efter dit nye lån uanset formål og lånetype.

Inden du beslutter dig for hvilket lån du vil ansøge om, så bør du altid undersøge ÅOP, som skal stå i dit lånetilbud. Hvis du ikke er opmærksom på ÅOP, så kan du risikere at få en ubehagelig overraskelse i alt for mange renter, og det vil naturligvis være ærgerligt, når det kan undgås ved blot at nærstudere lånebetingelserne inden du accepterer lånet.

Du kan se mere om hvad ÅOP er i denne video:


Overvejer du om du skal låne penge online eller i banken? 

Det er ganske naturligt, og en overvejelse de fleste gør sig. Dine muligheder for at låne penge online vs. i banken vil typisk være større online, da online låneudbyderne stiller færre krav til bade indtægt og nuværende økonomi.

Det kommer naturligvis også an på lånets størrelse og formål. Skal du låne til et hus, så bør du gå i banken, men skal du låne et mindre beløb, så kan der nemt være større chance for at få ja hos en online låneudbyder end i banken, især hvis du er ung eller ikke har en god økonomi i forvejen.

Uanset om du vil låne online eller i banken, så er det absolut vigtigste, at du husker at undersøge ÅOP og eventuelle yderligere gebyrer, som kan blive tilskrevet dit lån. Går du det, så er du sikker på at få det bedste lån uden overraskelser.

Den guide har mest fokus på åop og valget af udbyder. I denne låneguide kan du læse mere om låneformer, muligheder og de krav du typisk skal opfylde.

1 kommentar:


  1. Lån fra $ 5000 til $ 50.000
    Alle accepterede kredittyper
    Modtag en låneafgørelse på få minutter
    Få midler direkte til din bankkonto
    Brug lånet til ethvert formål .kontaktinfo
    E-mail: atlasloanfirm@outlook.com
    whatsapp: + 1 (443) 345-9339

    SvarSlet