tirsdag den 6. oktober 2015

Alle lånefirmaer i Danmark online

Engang tog alle lån i banken, men i dag findes der mange forskellige udbydere på nettet. De fleste af dem er lånefirmaer, der tilbyder favorable og mere fleksible tilbud, som gør dem til et brugbart alternativ.

Du kan ansøge om både små og store beløb hos de mange udbydere. Herunder er en liste over danske lånefirmaer i 2015. For dig der savner et godt overblik.

Få overblikket anno 2015

  • Vivus: Hos Vivus kan du låne op til 4000 kroner gratis, hvis du betaler pengene tilbage inden for 30 dage. Du kan også ansøge om mere, men så kommer der renter på. Der er også en række andre krav til kunderne, men du opfylder højst sandsynligt alle. 
  • KVIK (Kvikautomaten): Hos KVIK kan du låne helt op til 6000 kroner gratis, hvis du betaler pengene tilbage inden for 30 dage. 
  • Ferratum: Hos Ferratum kan du søge op til 15.000 kroner. Renterne er lave, og du skal minimum låne 500 kroner. 
  • Netcredit: En af de nyere udbydere på markedet online, hvor du kan søge op til 15.000 kr. og så har de også et gratis tilbud til nye kunder. 
  • Kliklån: Her kan du søge helt op til 40.000 kroner. Renterne afhænger af, hvor meget du låner, og hvor lang tid du betaler tilbage over. Du kan betale tilbage over 24-72 måneder. 
  • L’easy: Hos det kendte selskab L’easy kan du lån helt op til 50.000 kroner, som du kan vælge at betale tilbage over 24-72 måneder. Du skal være 20 år for at ansøge. 
  • Selene Selene: tilbyder lån helt op til 75.000 kroner, og du kan selv vælge, hvor lang tid du skal bruge for at betale pengene tilbage, så længe det er mellem 24-72 måneder. 
  • Robotlån: Her kan du søge fra 3.000 til 75.000 kr., som du kan vælge at betale tilbage over en periode mellem 12 og 72 måneder. Du skal kun være 18 for at søge hos dem. 
  • DER Privat Finans: Du har helt sikkert set reklamerne fra DER. Du kan låne helt op til 100.000 kroner og skal betale tilbage over 12-72 måneder. 
  • Pengeautomaten: De tilbyder lån fra du fylder 18, og du kan søge helt op til 300.000 kroner! Du skal betale pengene tilbage over 12-144 måneder. De er en del af Ikano Bank. 
  • Ekspres Bank: Her kan du søge op til 300.000 kr. og generelt til fornuftige renteniveauer. 
  • Santander Consumer Bank: Hos Santander tilbyder det største lån på helt op til 350.000 kroner! Du har mellem 12-144 måneder til at betale pengene tilbage.

De komplekse ejerforhold

Der er ingen tvivl om at ejerforholdene i branchen kan være svære at gennemskue for den almene dansker. Særligt fordi flere udbydere tilbyder finansiering via flere hjemmesider. 

Hvis du har kendskab til et firma der ikke er på listen herover, er det højest sandsynligt fordi de er en del af ovenstående selskaber. Vi håber du er blevet klogere på dine muligheder online. 

3 kommentarer:

  1. Er du på udkig efter et lån til at starte en virksomhed eller at betale dine regninger, så derfor er vi her for at hjælpe dem, der har brug for lån a med 2% interesse, så kom tilbage til os. Jeg glæder mig til din opdatering vedrørende denne sag.
    Tak for din tid og forståelse!
    Så kom tilbage til vores [email] fredjosephloans@gmail.com

    SvarSlet
  2. Vi er private internationale penge långivere. Vi tilbyder forskellige lån til en meget lav rente på tre procent om året. Vores midler er rent optjent fra private og erhvervsmæssige investeringsporteføljer under vores direkte jurisdiktion.
     
    VI TILBYDER FØLGENDE LØNN UDEN COLLATERAL TIL 3% RENTE
    * Personlige lån * Virksomhedslån * Investeringslån * Billån
    * Studielån * Lånlån * Huslån
     
    Hvis du er interesseret i vores tilbud, bedes du kort omtale følgende oplysninger til ledelsen via e-mail: collinsmark640@gmail.com

    SvarSlet

  3. Vi tilbyder personlige lån op til $ 100.000, er du på udkig efter et forretningslån og er blevet nægtet af en bank, kan vi hjælpe med lån på $ 5.000 til højst $ 100.000.lån, der kan hjælpe dig med at starte din drømmevirksomhed, Genopbygning og få din virksomhed tilbage på sporet og kan også bringe dig på en vej til en bedre økonomisk
    fremtid. På et tidspunkt kan du ansøge om et par minutter og få dine penge samme dag. Forsæt ikke! E-mail via {atlasloan83 @ gmail .com / whatsapp + 1 443 345-9339}
    Tak fordi du kontaktede os,
    Med venlig hilsen
    Md Ryan
    atlasloan83@gmail.com

    SvarSlet