fredag den 22. januar 2016

Lån penge til kørekort

Det er praktisk og der er mange gode fordele ved at have et kørekort – men det er også en stor udgift, især hvis man er ung. Samtidig er udgifterne til et kørekort nogle, der kan blive ved med at vokse. Flere køretimer eller en dumpet køreprøve er begge eksempler på dyre uforudsete udgifter.

Heldigvis er der ofte mange muligheder for at låne penge til at tage et kørekort, hvis du ikke selv har opsparingen til det.

Sådan kan du skaffe penge til kørekortet

Der er flere forskellige muligheder, og det er forskelligt, hvilket der passer bedst til dig. Mange unge får et kørekort af deres forældre eller familie når de fylder 18 år, men ikke alle er så heldige. Samtidig er der mange, der ikke har fået taget kørekort som ung og pludselig står som voksen og har brug for det.

Lån online

Ansøg om lån online
Der er god mulighed for at låne penge online, hvor det er let og ligetil. Der findes en lang række udbydere, der yder små lån, som er nok til et kørekort. Det har derfor ikke den store betydning om du mangler 5, 10 eller 15.000 kroner.

Processen går ofte hurtigt, hvor det er muligt at låne i løbet af en dag eller to. Du bør bare altid søge flere steder, så du får flere lånetilbud retur og derved finder den billigste løsning.

Nogle steder kan du være heldig at finde lån på 3.000 - 4.000 kroner, hvor det er gratis første gang. I så fald kan det være en god investering. Hold altid øje med gebyrer og renter, hvis du vælger at låne online. Du kan nemt se de førende udbydere på en portal som Økonomia.dk.

Familien

Den mest traditionelle måde at skaffe penge til et køre kort på, er ved at låne af familien. Som sagt er det ikke alle, der får foræret et kørekort, men derfor kan det stadig være en mulighed at låne et beløb, som senere bliver betalt tilbage. Har du måske allerede nogle af pengene, kan det være en god måde at finde det, du mangler for at gennemføre hele forløbet med både teori og køretimer.

Det er forskelligt fra familie til familie, hvordan pengesager bliver løst. Nogle sætter ikke en periode til tilbagebetaling, men husker på det til familien er i en anden økonomisk situation – måske kommer der et tidspunkt, hvor du har en stabil økonomi, men et familiemedlem har sværere ved at få det til at hænge sammen.

Andre aftaler et tidspunkt, pengene skal tilbage igen, eventuelt ved en månedlig tilbagebetaling i et år eller en anden løsning. Uanset hvad er det en god idé at være helt enige om vilkårene.

Banken

En mere formel og tidskrævende måde at låne til kørekortet er gennem banken. Er det noget du overvejer, er det en god idé at booke et møde med en bankrådgiver, der kan sætte dig ind i dine muligheder.

Det kan være en svær løsning, hvis du er ung, da det ofte er sværere for unge at søge penge i banken. Overvej i så fald at snakke med dine forældre, om de vil hjælpe dig i processen.

Du kan se alle de aktuelle priser på kørekort her. Det er altid en god start at vide præcis hvor mange penge du mangler.

1 kommentar:

  1. Hej mine damer og herrer, har du brug for økonomisk hjælp? Jeg er Susan Benson. Jeg er långiver og også finansiel konsulent.

    Har du brug for et erhvervslån, personlige lån, realkreditlån eller et lån for at gennemføre dit projekt? Hvis dit svar er ja, vil jeg anbefale, at du kontakter mit firma. Vi yder alle former for lånetjenester inklusive lang- og kortfristede lån. For mere info, skriv til os via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller Send mig en besked direkte på WhatsApp via: +447903159998 & modtag et svar på et øjeblik.

    Vi er et omfattende finansielt servicevirksomhed, og vi er forpligtet til at hjælpe dig med at opfylde alle dine ambitioner. Vi er specialiserede i at levere strukturerede finansieringsløsninger til enkeltpersoner og virksomheder på den mest effektive og hurtigste måde.

    Her er nogle grunde til, at du skal kontakte os for et lån;
    * Bekvemmelighed - Du kan ansøge om et lån når som helst og hvor som helst.
    * Fleksibelt beløb - Du bestemmer, hvor meget du vil låne.
    * Hurtig direkte finansiering - Modtag dit lån inden for 24 timer efter godkendelse.
    * Fleksibel rente på 3%.
    * Høje godkendelsespriser
    * Fleksibel tilbagebetaling - Du får chancen for at vælge tilbagebetalingsdato enten ugentligt, månedligt eller årligt i en varighed på 1-30 år.
    * Enkel online applikation.
    * Personlig vejledning og ekspertise.
    * Ingen skjulte afgifter

    Gå ikke glip af en mulighed på grund af mangel på midler. Kontakt mit firma nu, vi kan hjælpe dig med et lån, fordi vi har hjulpet mange enkeltpersoner og organisationer, der har haft økonomiske vanskeligheder over hele verden

    For mere information om vores lånetilbud bedes du sende os din låneanmodning via:
    E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp: +447903159998

    Mellemmænd / konsulenter / mæglere er velkomne til at medbringe deres kunder og er 100% beskyttede. I fuld tillid vil vi arbejde sammen til fordel for alle involverede parter.

    SvarSlet