onsdag den 6. januar 2016

Lån uden om min bank - kan jeg det?

Det kan være svært at kaste sig ud i et lån. Det er ofte en uoverskuelig proces, det er svært at finde ud af, hvor det er rigtigt at søge, og det er ikke altid, man får sine behov opfyldt. De fleste vælger at låne penge af banken – det resulterer dog ofte i afslag.

Specielt hvis formålene er forbrug eller en ny bil, uden en stærk privatøkonomi. Bankerne foretager kreditvurderinger og kræver en sikkerhed for lånet, der ofte er ret omfangsrig.

Rigtig mange personer, der får et nej fra banken, har egentlig god mulighed for at betale pengene tilbage. Vi ser derfor nærmere på dine alternativer i denne artikel.

1. Du kan søge online - til forbrug og ny bil

Først og fremmest er der mange muligheder for at låne penge og søge online. Mange forskellige lånefirmaer og sammenligningshjemmesider er klar til at hjælpe dig med at finde det rigtige lån.

Uanset om det er et forbrugslån, hvor du har frie rammer, eller lånet til et ny bil, kan du finde det online. Renten er ofte dyrere, når du søger hos andre firmaer, end den er i banken, men det er netop fordi, der ikke er samme krav til kreditvurdering og sikkerhed bag.

 Det er en rigtig god idé at undersøge dine muligheder, før du vælger en lånefirma. Undersøg nettet for den billigste mulighed. Det kan være en god idé at kigge på ÅOP, Det vil give dig et overblik over hvilke løsninger, der har de højeste og laveste omkostninger.

Relateret på bloggen: Forbrugslån uden dokumentation - fordele og ulemper 

2. Du kan søge boliglån via peer-to-peer 

Vil du gerne låne penge til en ny bolig, er kommet en rigtig god mulighed for at gå uden om banken; at låne via peer-to-peer. Det betyder, at man låner fra bruger til bruger, gennem firmaer, der er sikre mellemmænd.

Du går til firmaet, der udbyder peer-to-peer lån, fortæller hvad og hvor meget du har brug for af penge, og så finder de en anden ekstern långiver, der har netop det, du søger efter. De oprettet kontakten og står for at alting forløber professionelt og sikkert.

Det er blevet et rigtig populært alternativ til banken - for dem der bliver afvist her.

Se også: Peer-to-peer er blevet populært

Ingen kommentarer:

Send en kommentar