torsdag den 19. maj 2016

Bank Norwegian forbrugslån

2016 startede med en spændende åbning inden for lånebranchen. Bank Norwegian har nemlig gjort det muligt for alle danskere at tage et forbrugslån til attraktive renter.

Bank Norwegian er allerede en stor succes i Sverige og Norge, så mon ikke også danskerne vil få øjnene op for det nye lånefirma, der tilbyder gode lån. Starten har været rigtig god, for den norske udbyder.

Lån op til 400.000 kroner

Du kender helt sikkert til navnet Norwegian. Men indtil videre har det højst sandsynligt kun været billige flyrejser til syden, du har forbundet med navnet. Norwegian har dog i et stykke tid også tilbudt lån til nordmænd og svenskere, men før 2016 var de endnu ikke nået til Danmark.

 Det er de til gengæld nu, og det er en glædelig nyhed for danske forbrugere. For det første er konkurrence altid med til at presse priserne ned, så det er selvfølgelig positivt. Men derudover giver Bank Norwegian også mulighed for at tage et meget stort forbrugslån. Hele 400.000 kroner kan du låne, hvilket er det største forbrugslån i Danmark. Dette til renter der starter fra 4,99 procent

Læs også: Forbrugslån hitter i Danmark

Ingen RKI og bopæl i DK

Du kan låne mellem 5.000 og 400.000 kroner hos Bank Norwegian, og derfor er der selvfølgelig også nogle krav til dig som kunde. Du skal være fyldt 23 år for at kunne ansøge hos. Det er en lidt høj alder, men det skyldes den meget store sum, der er mulighed for at låne.

Derudover skal du bo i Danmark og du må ikke være registreret hos RKI. Ribers registrerer dårlige betalere, så der er ingen lånefirmaer, der er interesseret i at give penge til en person, der tidligere har bevist, at han eller hun ikke er i stand til at betale pengene tilbage.

Bank Norwegian lån er kommet til Danmark

Med en rente på helt ned til 4,99 procent kan vi kun byde Bank Norwegian velkommen på det danske marked. De kommer højst sandsynligt til at konkurrere med Santander Bank, der også tilbyder rigtig store forbrugslån. Derfor kan det være en god idé at ansøge begge steder og se, hvem der kan give dig det bedste tilbud.

Flyselskabet Norwegian ejer en femtedel af banken, og det er også derfor de har taget navn efter dem. Snart vil banken lancere et kreditkort i Danmark, som kan blive en stor succes. Med det kan du nemlig optjene point til din næste rejse, hvis du bare bruger kortet, som du alligevel ville have gjort.

Du kan se mere og søge Bank Norwegian forbrugslån her.

3 kommentarer:

  1. Hej,

    Vores mål er at yde lån til økonomisk mindre previledged. Dette er en privat finansiering firma, der låner til både privatpersoner og virksomheder. Vores udlånsrente er 3%. Alle former for lån, såsom realkreditlån, hjem egenkapital, konsolidering af gælden, byggeri, personlige, business (nystartede og ekspansion), studerende og auto lån er tilgængelige her. Besøg os på (jaafarlending44@gmail.com)
    website: http://jaafarlending44.wix.com/jaafarlendingfirmplc

    Kontakt os med nedenstående ansøgningsskema at komme i gang.
    Låntagers Form Needed.
    Fulde navn :...............
    Land: ...............
    Stat: ...............
    Køn og alder: ...............
    Telefon :...............
    Beskæftigelse: ...............
    Månedlig Indkomst: ...............
    Lån Beløb Needed: ...............
    Lån Varighed: ...............
    Formålet med lån: ...............

    Jeg ser frem til at høre fra dig.
    Hilsen,
    Jaafar.
    website: http://jaafarlending44.wix.com/jaafarlendingfirmplc

    SvarSlet
  2. Har du brug for en personlig eller virksomhed lån på 3% rente? hvis ja kontakte os Email: Oceanicfinance113@gmail.com, med følgende oplysninger; Fulde navn: Mobil nummer: Lånebeløb Needed: Varighed: Land:

    SvarSlet
  3. VÄNLIGEN LÄS!!!! VÄNLIGEN LÄS!!!! VÄNLIGEN LÄS!!!! VÄNLIGEN LÄS!!!!

    Hej killar !!! Jag är så glad att jag fick min från Oliver Parker. Mitt tomma ATM-kort kan ta ut € 2 000 dagligen. Jag fick det från honom förra veckan och nu har jag 14 000 euro gratis. Den tomma bankomaten tar ut pengar från alla bankomater och det finns inget namn på det, det är inte spårbart och nu har jag pengar för företag och tillräckligt med pengar för mig och min familj att leva på. Jag är verkligen glad att jag träffade Oliver Parker eftersom jag träffade två personer före henne och de tog mina pengar för att inte veta att de var bedrägerier. Men är glad nu. Oliver Parker skickade kortet via DHL och jag fick det på två dagar. Få ditt eget kort från henne nu är han inte som någon annan bedrägeri som låtsas ha ATM-kortet. Han ger det ut gratis för att hjälpa människor även om det är olagligt men det hjälper mycket och ingen någonsin fastnar. Jag är tacksam mot Oliver Parker för att hon plötsligt ändrade min berättelse. Kortet fungerar i alla länder utom Mali och Nigeria.

    Oliver Parker e-postadress är:
    Parketatmhacker@hotmail.com
    Parketatmhacker@hotmail.com
    Parketatmhacker@hotmail.com

    Med vänliga hälsningar.

    SvarSlet