søndag den 22. maj 2016

Lån penge i 12 mdr.

Der kan være mange gode grunde til, at man får lyst til eller har brug for at låne penge. Det kan være, at man gerne vil have en bil til at køre på arbejdet i, det kan være, man skal bruge pengene på renoveringer og reparationer i huset.

Uanset hvordan og hvad man låner, er en ting sikkert: pengene skal betales tilbage. Når det drejer sig små kviklån, er der oftest en kort løbetid på omkring en måned, men når det kommer til forbrugslån på flere penge, er løbetiden som oftest meget længere. En løbetid der starter fra 12 mdr.

Et forbrugslån kan have en løbetid på helt op til 180 måneder, sådan at regningen bliver delt op i små bidder og spredes over de mange måneder. Men man skal huske på, at selvom det er rart, kommer der flere renter på, jo længere tid man vælger at betale over.

12 mdr: Den mindste løbetid på forbrugslån online

En løbetid på kun 12 måneder er meget kort i forhold til, hvad man ellers bliver tilbudt på nettet. Derfor får du muligheden for at slippe for at skulle betale særlig mange renter og i stedet få regningen ud af verden så hurtigt som muligt.

Det er den mindste løbetid på forbrugslån online og giver dig mulighed for at spare mange penge, da du ikke skal betale renter for så mange måneder. På den måde er den korte løbetid godt for dig, så du kan spare mange penge og blive fri for bekymringer om dit lån og din økonomi på kun et enkelt år.

Her kan du låne penge i 12 mdr. online.

Lån fra 12-180 måneder

Som sagt er det forskelligt, hvad folk foretrækker og har økonomi til. Nogle ønsker at få beløbet ud af verden så hurtigt som muligt, mens andre foretrækker at dele det op i mindre, overskuelige bidder over en længere række måneder.

På den måde er lån meget fleksible, da du helt selv kan bestemme, hvordan og over hvor lang tid, ud ønsker at betale dit lån af. Du kan derved tilrettelægge dit beløb, så det passer præcis til dine behov og din økonomi.

Men på samme tid er det vigtigt, at du er realistisk omkring dit valg af løbetid i forhold til dit eget budget og din egen økonomi. Det er nemlig vigtigt, at du rent faktisk kan overholde tidsfristen og betale inden for de 12 måneder, hvis det nu er 12 måneder, du vælger.

Derfor må du afveje med dig selv, hvilken løbetid, der er bedst for dig.

Læs også: Sammenligning af priser på lån

Jo længere løbetid, desto dyrere

Som udgangspunkt skal man gå efter den korteste løbetid, som samtidig er realistisk i forhold til ens økonomi og budget. Når man vælger f.eks. 180 måneder, bliver regningen hver måned naturligvis mindre, end når man vælger 12 måneder. Men samtidig skal man have med i baghovedet, at der kommer renter på, for hver måned man har pengene lånt.

Jo hurtigere, man kan få lånet helt tilbagebetalt, jo mindre rente skal man altså betale. Derfor handler valget af løbetid om at finde den helt rette balance mellem en kort løbetid og hvad økonomien kan klare. Derfor bør man være omhyggelig, når man vælger perioden for ens lån.

Er økonomien i orden til det, kan man ved hjælp af tilbuddet om at tilbagebetale på kun 12 måneder, spare mange penge på lånet og hurtigt have det ude af verden. Der er altså overvejelser at gøre, når det kommer til løbetid.

Ikke mindst fordi valg af henholdsvis lånebeløb og låneperiode, da det har en væsentlig indvirkning på den ÅOP du får tilbudt.

4 kommentarer:

  1. Har du brug for en virksomhed lån? Vi tilbyder business lån med meget minimal årlig rente så lav som 3%, fra 1 år til 30 år tilbagebetaling varighed periode til alle dele af verden. Vi giver lån fra € 5,000.00 til 20 millioner euro. Vi giver også business lån til privatpersoner og virksomheder, vi giver dem lån til at starte en virksomhed eller forbedre deres virksomheder med en sats på 3%. Vi kan låne dig op til 20 mio €. For at få mere information, e-mail: zionloanfirm.ltd@gmail.com

    SvarSlet
  2. Vores mål er at yde lån til økonomisk mindre previledged. Dette er en privat finansiering firma, der låner til både privatpersoner og virksomheder. Vores udlånsrente er 3%. Alle former for lån, såsom realkreditlån, hjem egenkapital, konsolidering af gælden, byggeri, personlige, business (nystartede og ekspansion), studerende og auto lån er tilgængelige her. Besøg os på (jaafarlending44@gmail.com)
    website: http://jaafarlending44.wix.com/jaafarlendingfirmplc

    SvarSlet
  3. Har du brug for en personlig eller virksomhed lån på 3% rente? hvis ja kontakte os Email: Oceanicfinance113@gmail.com, med følgende oplysninger; Fulde navn: Mobil nummer: Lånebeløb Needed: Varighed: Land:

    SvarSlet
  4. VÄNLIGEN LÄS!!!! VÄNLIGEN LÄS!!!! VÄNLIGEN LÄS!!!! VÄNLIGEN LÄS!!!!

    Hej killar !!! Jag är så glad att jag fick min från Oliver Parker. Mitt tomma ATM-kort kan ta ut € 2 000 dagligen. Jag fick det från honom förra veckan och nu har jag 14 000 euro gratis. Den tomma bankomaten tar ut pengar från alla bankomater och det finns inget namn på det, det är inte spårbart och nu har jag pengar för företag och tillräckligt med pengar för mig och min familj att leva på. Jag är verkligen glad att jag träffade Oliver Parker eftersom jag träffade två personer före henne och de tog mina pengar för att inte veta att de var bedrägerier. Men är glad nu. Oliver Parker skickade kortet via DHL och jag fick det på två dagar. Få ditt eget kort från henne nu är han inte som någon annan bedrägeri som låtsas ha ATM-kortet. Han ger det ut gratis för att hjälpa människor även om det är olagligt men det hjälper mycket och ingen någonsin fastnar. Jag är tacksam mot Oliver Parker för att hon plötsligt ändrade min berättelse. Kortet fungerar i alla länder utom Mali och Nigeria.

    Oliver Parker e-postadress är:
    Parketatmhacker@hotmail.com
    Parketatmhacker@hotmail.com
    Parketatmhacker@hotmail.com

    Med vänliga hälsningar.

    SvarSlet