torsdag den 5. juni 2014

Lån uden renter?

De fleste drømmer om at lave et lån uden renter, men du må desværre indse at de rigtig ikke findes. Der er dog få udbydere, hvor du kan tage det første lån, uden at skulle betale renter. De lånefirmaer ser vi nærmere på i denne artikel. 

Det er heller ikke altid renten, der er den vigtigste parameter, når du skal låne penge. Du kan nemlig godt lave et lån uden renter, hvor stiftelsesomkostninger og gebyrer gør, at det alligevel er forbundet med væsentlige omkostninger.


To af de udbydere der kan tilbyde dig lån uden renter er Vivus.dk og Kvikautomaten.dk, selvom der er tale om relativt små lånebeløb. 

Det er jo netop derfor de overhovedet kan tilbyde dig denne luksus. Deres forhåbning er at de får en ny glad kunde, de kan få glæde af i mange år. Din fordel er åbenlys, du slipper for renter og stiftelsesomkostninger på flere hundrede kroner. 

Vivus - lån 4000 kr. uden renter

Kvikautomaten - lån 3000 kr. i 30 dage

Er det så noget du bør jagte? Det er svært at argumentere imod denne mulighed. I hvert fald hvis du er 110 % sikker på at kunne betale pengene tilbage. Det er nemlig ikke sjovt at have et lånefirma i hælene. 

Omvendt er pengene jo stadig brugt på nyt fjernsyn, ferie etc. - også selvom andre har betalt festen for dig.
Fælles for dem og andre internetlån er, at de bliver lavet uden der skal stilles sikkerhed. Det vil derfor være en nem og hurtig vej til finansiering. 


Søg lån med lav rente

Det er nemt og enkelt at søge om lån på nettet. Alt du skal gøre er at udfylde vores ansøgningsformular og det tager kun få minutter.

Det vil forbedre dine muligheder for at lave lån med lav rente. Men husk på at ÅOP (årlige omkostninger i procent) er en vigtig parameter, da den udtrykker lånets samlede omkostninger. Medmindre du er 1. gangs kunde hos en af ovenstående firmaer. 

Når du sammenligner tilbud, skal du derfor sammenligne deres ÅOP for at medregne alle forpligtelserne ved lånet. At sammenligne renterne er som er sammenligne pærer og bananer.


Låneudbyderne er forpligtet til at oplyse ÅOP, for at skabe gennemsigtighed for dig som låner. Det bør du have i baghovedet, da stiftelsesomkostninger og gebyrer, kan medføre markant højere låneomkostninger. 

Forbrugslån er en af de mest udbredte typer i Danmark og der bliver lavet tusindvis af dem hvert år. Du må bare ikke forvente at de er forbundet med lave omkostninger. Så skal din indtægt og økonomi i hvert fald være stærk. 

Lån uden renter er utopi og urealistisk - lige med undtagelse af ovenstående 2 eksempler.

1 kommentar:


  1. "Jeg hadde ikke råd til huset mitt, men jeg ville egentlig ikke selge. Jeg ønsket å holde familien min hjemme, og med støtte fra ATL og Agent kunne jeg beholde hjemmet mitt og klarte å sikre min kone og mitt liv. " ekte valg atlasloanfirm@outlook .com

    SvarSlet