fredag den 4. juli 2014

Sammenligning af lån og renter

I denne artikel ser vi ikke nærmere på diverse lånefirmaer, men på hvordan du finder det billigste lån på markedet.

For uanset hvem eller hvor mange udbydere vi henviser dig til, vil det altid være individuelt, hvem der er den billigste for dig!

Alle ansøgninger bliver nemlig behandlet individuelt, så du kan aldrig vide hvem der er den rette. Det gør sammenligning af lån og renter til et vigtigt initiativ. Se mere om hvordan du kommer i gang her.


Der er heldigvis services der kan hjælpe dig med at sammenligne lån og renter på nettet. Vi vil her præsentere dig for to af disse.

Sammenligning af lån

Sammenligning af lån er vigtigt, præcis som det er tilfældet når du køber ny iPhone eller fjernsyn. Vi ønsker alle at finde de billigste forhandlere, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Det kan du gøre ved at besøge lånetjenester på nettet. Stlaan.dk er en af disse, hvor de henviser dig til de bedste udbydere og guider dig til at finde de laveste renter.

Ingen kender til de renter og åop DU vil få tilbud, så det er ikke muligt at lave en decideret sammenligning. Den kan du først lave bagefter du har modtaget lånetilbud retur. Stlaan.dk kan være nyttige både før og efter dette.

Besøg dem her.


Sammenligning af renter

Renterne er mindst lige så afgørende som lånebeløb og den enkelte udbyder. Her findes der ganske få muligheder for at få overblik, men vi har fundet én af de mest populære.

Siden er Mybanker.dk og du har nok hørt om dem før. De har en meget opdateret oversigt over de vejledende renter og muligheder, alt efter hvor meget du vil låne.

Det skal understreges, at det KUN er vejledende, men absolut en god indikator.

Se sammenligning af renter.


Begge muligheder er nyttige og vejen til at finde de billigste lån online. Overvej derfor at give dem et besøg, for at undgå alt for høje omkostninger, når de kan undgås!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar