søndag den 13. juli 2014

Lånemarkedet online i 2014

Lånemarkedet er en dynamisk størrelse, specielt på Internettet, hvor der hele tiden kommer nye udbydere til, mens andre trækker stikket.

I et marked hvor det allerede kan være svært at overskue mulighederne, er det ikke altid nemt at vide hvor og hvad man kan låne som forbruger.

I denne artikel vil laanefirmaer.blogspot.com derfor give dig et indblik i lånemarkedet online anno 2014, så du kan blive opdateret på dine muligheder.


Nye udbydere på markedet

Der er kommet mange nye udbydere på markedet over den seneste håndfuld år. Vivus og Trustbuddy er to af de relativ nye "små" lånefirmaer, der kan tilbyde dig lån på op til 5.000 kr. Endda kan du være heldig at få det første lån helt uden renter.

Det er i høj grad med til at tegne nye tider på nettet, hvor det specielt har været små lån på op til 5.000 kr., der har været forbundet med ågerrenter og vanvittige renteomkostninger. Det er langt fra tilfældet mere.

Nu er hverken Vivus eller Trustbuddy ikke helt nye muligheder, men hvis dit seneste Internetlån ligger 5 år tilbage, vil de nok være det for dig. Det er jo ikke hvert år man søger om lån.

Hvis man skal se på nye udbydere på lånemarkedet online i 2014, springer ét firma i øjnene; Santander Bank. De har taget den danske lånebranche med storm, startende med at hæve beløbsgrænsen til 350.000 kr.

I mange år har det maksimale lånebeløb online være på 300.000, men er det altså ikke længere. Det er ikke det eneste, for senest har de opkøbt den nordiske afdeling af GE Money Bank. Et klart signal om at de har intentioner om at etablere sig på det skandinaviske marked.

Spanske Santander Consumer Bank tilbyder lån til alle myndige personer, du skal altså kun være 18 år. Det er med til at sætte helt nye standarder.
Førhen har 18 årige aldrig kunne søge om så store beløb som 350.000 kr. Om det så er realistisk at blive godkendt er en anden snak, men muligheden foreligger.

Alle disse lån vil som altid være uden sikkerhed, når de laves online, og typisk som klassiske forbrugslån.

Læs også: Forbrugslån

Smarte låneservices online


Det er ikke kun de nye udbydere, der sætter nye standarder for lån af penge på nettet. Der er nemlig kommet flere gode låneservices på nettet, der giver dig overblik og sammenligner diverse lånefirmaer med hinanden. To af dem, Termino.dk og Mkom.dk,  har vi allerede omtalt på bloggen.

De er fantastiske til at skabe gennemsigtighed over mulighederne og sammenholder udbydernes krav, beløb og løbetid, så du ved præcis hvor du bør ansøge.

Læs også: Låneservices på nettet

Meget er altså sket over de seneste år og det har aldrig været nemmere eller bedre at søge lån online. Hjælpen er stor, mulighederne er mange og hvis du besøger de rigtige sider, ved du præcis hvordan hele ansøgningsprocessen bør gribes an.

Det bliver suppleret af at renteniveauet sjældent har været så gunstigt, med flere udbydere på renteniveauer under 5 %. En stor fordel for dig som forbruger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar