lørdag den 19. juli 2014

Leasy og D:E:R lån

Vi ser nærmere på lån hos de to populære lånefirmaer Leasy og DER. I denne artikel kan du få et indblik i mulighederne hos dem, deres krav og hvad du kan forvente.

Undrer du dig over hvorfor vi gennemgår begge udbydere i samme artikel? Det er to firmaer der har rødder det samme sted og som derfor er lig hinanden på mange måder.

Præcis som det kendes med Ikano Bank og Pengeautomaten, der er to låneudbydere der samarbejder tæt med hinanden og ejes af samme selskab. Se mere om DER og Leasy her.
Lån op til 50.000 kr. hos DER og Leasy. 


Lånekrav og muligheder

Vi går lige til sagen og viser dig hvilke muligheder du har som forbruger hos disse udbydere. Lånebeløb, renter, alderskrav mv. er ens hos begge firmaer:
  • Lånebeløb fra 5.000 - 50.000 kr. 
  • Løbetid op til 72 måneder
  • Alderskrav på 20 år
  • Debitorrente på 9,9 % til 16.9 %
  • Underskrift med NemID

Som du kan se vil de altså tilbyde muligheder, der matcher de fleste behov. Når der skal lånes penge online, er det ofte på beløb under 50.000 kr. 

Som noget relativ nyt tilbyder de underskrift med NemID, hvilket understreger at flere og flere lånefirmaer tager den digitale signatur til sig og integrerer den i deres koncept. 

NemID underskrift er nemlig langt hurtigere og nemmere, end at skulle scanne eller sende en fysisk underskrift med posten. Der går ikke lang tid før samtlige udbydere tilbyder. 

En undersøgelse af deres omtale på nettet og Trustpilot score vil bekræfte, at de har et fornuftig ry hos deres kunder. Du bør derfor kunne forvente en god service hos dem. 

Nem godkendelse

Langt de fleste danskere vil opleve at det er relativ nemt at blive godkendt hos DER og Leasy. Det kræver selvsagt at du har en fornuftig økonomi og en fast indkomst, men de er ret åbne for nye kunder. 

Det betyder at du som forbruger vil have en fornuftig chance for at få din ansøgning godkendt hos dem. 
Du kan komme i gang med låneansøgningerne på www.leasy.dk og www.der.dk


2 kommentarer:

  1. Provides an overview of some of the most important loan forms online. Sammenligning lån

    SvarSlet
  2. Buy Trustpilot Reviews: We Provide Trustpilot Reviews at an Affordable Price with 100% High Quality, Geo Targeted and Permanent 5 Star Positive Reviews.

    Visit this Link: The number one Buy Trustpilot Reviews

    SvarSlet