søndag den 3. august 2014

Sådan finder du det billigste lånefirma

Alle lånere har et brændende ønske om at finde det billigste lånefirma på nettet. Hvorfor skulle man ikke have det?

Problematikken er bare, at alle har individuelle forhold og man kan derfor ikke lave generelle anbefalinger eller henvisninger. Det vil være op til de enkelte vurderinger af din låneansøgning, som vil afgøre hvem der er billigst.

Hvis du gerne vil finde det billigste lånefirma, skal du altså i gang med et grundigt stykke forarbejde. Det sker ikke af sig selv. I denne guide ser vi nærmere på hvoran du skal bære dig ad.


1. Overblikket er nøglen

Der er ingen tvivl om at overblikket er nøglen til at finde de billigste lånefirmaer på nettet. Uden overblik, hvordan skal du så kunne vide hvor du kan ansøge henne? Eller hvor mange steder.

Der er kommet mange nyttige hjemmesider på nettet, med gode oversigter og vejledning, der kan give dig det forkromede overblik. Brug den, for de er gratis og til stor hjælp.

Vi har tidligere skrevet om et par af de bedre i vores artikel om låneservices på nettet.

2. Indhent 3-5 tilbud

Når du har overblikket, bør du vide hvor mange steder du kan ansøge. Dine muligheder vil specielt afhænge af din alder, da flere låneudbydere kræver du er 23 eller 25 år.

Det vil derfor variere om du kan søge hos 3, 5 eller 8 lånefirmaer - men det er heller ikke det vigtigste. Det vigtigste er, at du søger alle de steder du kan.

Det er nemlig kun derved at du kan være 100 % sikker på at finde den billigste låneudbyder online.
Vi anbefaler at du søger 3-5 steder som minimum. Det bør du ofte kun, selv hvis du kun er 18 år.

3. Sammenlign og udvælg det billigste lånefirma

Nu til det afgørende moment i vores guide, der skal få hele processen til at kulminere. For efter du har indhentet lånetilbud via dine ansøgninger, bør du modtage en god del retur.

Hvor mange er helt individuelt, men hvis du kun modtager 1-2 retur, bør du overveje om du har udført punkt 2 godt nok. Du skulle gerne sidde med mindst 3 lånetilbud, som du kan sammenligne med hinanden.

Når du så skal sammenholde dem med hinanden er to forhold centrale; ÅOP og den månedlige ydelse.

ÅOP'en er central for at kunne udvælge det billigste lån, mens den månedlige ydelse skal være til at betale. Hvis den er for stor, kan du være tvunget til at vælge det 2. billigste tilbud.

En for stor månedlig ydelse kan nemlig betyde, at du ikke kan betale de månedlige afdrag og så kommer der dyre gebyrer oveni. Hvilket i værste tilfælde kan betyde at den laveste ÅOP (billigste lånetilbud) kan ende med at blive en af de dyreste.

Så sørg for at der er et godt samspil imellem ÅOP og en passende månedlig ydelse, så du kommer godt igennem afbetalingen.

Se også: Sammenligning af lån og renter

Ingen kommentarer:

Send en kommentar