mandag den 22. september 2014

Hvorfor er internetlån blevet så populære?

Vi har altid meget fokus på diverse lånefirmaer online, men det er nærliggende at stille spørgsmålet, hvorfor er internetlån blevet så populære?

De mange udbydere har jo kun en plads på markedet, fordi flere og flere danskere vælger deres løsninger, frem for banken. Eller som alternativ til banken, efter de har sagt nej. 

I denne artikel ser vi nærmere på nettets og ikke mindst internetlånets mange fordele, der ligger til grund fra den store udbredelse hos danskerne.

Internetlånets mange fordele

Internettet rummer ekstremt mange fordele og det er bestemt ikke tilfældigt, at e-handlen er i fuld fart fremad. Den giver dig nemlig en række klare muligheder som forbruger. 

Mange af disse fordele har låneudbyderne på nettet glæde af. Hurtig behandlingstid, nem ansøgningsproces og underskrift med NemID, er bare 3 af de gode grunde. 

Alle elementer der er til stor fordel for kunderne og lånefirmaet selv. I tider hvor mange danskere har fået NEJ og negative afvisninger fra landets banker, er det naturligt at søge efter alternativer. 

Udbudet på nettet er blevet så bredt og godt, at der er noget for enhver. Uanset om du er 18 eller 50 år. Søger 5000 eller 350.000 kroner. 

Der er altså mange elementer som har haft en indflydelse og det gælder i særdeleshed ved disse fordele ved internetlån

  • Nem og hurtig ansøgningsproces.
  • Ingen ventetid - ofte svar inden for 24 timer.
  • Du kan nu underskrive med NemID = Du får pengene hurtigere.
  • Bredt udvalg og nemt overblik over udbydere og deres krav. 
  • Lån fra 1.000 - 350.000 kroner - altså noget for ethvert pengebehov. 
  • Du kan få renter på 5-10 %.
Hvis du gerne vil læse mere om Internetlån som begreb kan du gøre det her: http://bricksite.com/internetlaan/forside

Siden er dedikeret til låneformen, med alt du bør vide om muligheder, krav og lånebegreber. 

Årsager til fravalg af banken

Ét er at internetlånets mange fordele gør, at flere og flere vælger disse løsninger. Noget andet er hvad der får bankkunder til at fravælge deres egen bank. 

De primært grunde er helt sikkert, at mange ser lånemarkedet online, som et alternativ ved Nej fra banken. Så det er blevet et godt andetvalg for mange forbrugere. På den måde bliver banken indirekte fravalgt. 

Andre har helt sikkert fravalgt banken, fordi det er langt mere besværligt at lave banklån. Formålet skal udpensles i detaljer, du skal indsende detaljerede oplysninger, til samtaler og meget mere. 

Når du i stedet kan udfylde en låneansøgning på 5 minutter, så er det selvsagt meget tillokkende. 

Man må heller ikke undervurdere den stigende skepsis og troværdighedsbrist som man banker har lidt efter Finanskrisen. Det viser flere tal og nyere undersøgelser. 
Vi danskere har kort sagt ikke samme tillid til vores bank længere. 

Det er med god grund, for da krisen kradsede mest, var det perioden hvor bankdirektører fik højere lønninger og gebyret gik ligeledes i vejret. 

Det fremmer ikke sympatien hos den almene dansker, i tider hvor fyringer og faldende boligpriser var hverdag. 

Så alt i alt er der mange centrale aspekter i spil, når lånemarkedet skal vurderes. Det har arbejdet sig i en meget positiv retning, henover de sidste 5 år, mens bankerne har fået et svækket image hos mange danskere. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar