tirsdag den 10. marts 2015

Brug for penge til ny iPhone eller iPad?

Har du brug for penge til at købe ny iPhone eller iPad? Så er du langt fra den eneste, for selvom de er smarte, er deres priser ret høje.

Det koster hurtigt 4-7.000 kroner at købe de smarte Apple produkter og det er penge mange unge mangler på kontoen.

Kan du ikke vente vil et lån være eneste mulighed. Alternativt kan du vælge at købe dem med tilhørende abonnement, hvoraf du afdrager over bindingsperioden på 6, 12 eller 24 måneder.


Finansiering af dit køb

Finansiering af købet er en proces du ikke må undervurdere. Alt for mange danskere tager desværre for let på opgaven og vælger bare det første lån de får tilbudt.

Det kan nemt være ensbetydende med høje omkostninger og ÅOP-satser. Noget der bestemt ikke er i din interesse. Så sørg altid for at gøre dit forarbejde grundigt.

Det gør du dels ved at danne dig et overblik over mulighederne og dernæst ved at ansøge hos de relevante udbydere. Så det behøver slet ikke være særlig besværligt eller tidskrævende:


  1. Skab dig et overblik over lånemulighederne online
  2. Ansøg hos 3-4 udbydere og afvent tilbud retur
  3. Vælg den laveste ÅOP
Den fremgangsmåde bør du altid anvende, når der søges på nettet. Til dette vil vi gerne knytte et par kommentarer.

Hvad med banken?

Banken er bestemt det bedste valg, men når der er tale om småbeløb som 5.000 kroner vil de næppe være villige. Medmindre du har muligheden for at overtrække kortet, hvorved et lån vil være irrelevant. 

Så du er i høj grad overladt til udbyderne på nettet, men her er mulighederne til gengæld gode. 

Alternativet til online lånefirmaer er elektronikforhandleren, hvis de tilbyder finansiering. Det gør de flere steder, fx. hos Fona og Apple forhandleren Humac. Det er bare ikke altid disse vilkår er lige gode, så vær opmærksom på omkostninger ved disse afbetalingsløsninger.  

De gratis muligheder

På nettet er der enkelte gratis muligheder, for de danskere der kun behøver 3-4.000 kroner. Navnene er Kvikautomaten og Vivus. De tilbyder gratis lån til nye kunder og det er en unikt mulighed, du bør gribe med begge hænder. 

Har du et større pengebehov, må du overveje hvor du så skal ansøge. 


Beløbene på nettet spænder vidt og går fra 500 kroner til 350.000 kroner hos højdespringeren Santander Bank. Der er altså noget for ethvert behov. 

En af de klare styrker ved online markedet er, at de ikke blander sig i formålet. Det har derfor ingen betydning om du vil låne til ny iPad, ny iPhone eller et smart fladskærms TV. Så længe din indkomst og økonomi kan retfærdiggøre det. 

God fornøjelse med at skaffe finansiering - Vi håber du kan bruges vores anbefalinger!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar