onsdag den 25. marts 2015

Lån til hest eller hestetrailer

Er du fan af heste, så er du bare én af mange. Vi har mange heste entusiaster i Danmark, hvor rammerne er perfekte mange steder.

Det er bare rigtig dyrt at have kæledyr, specielt hvis du skal købe ny hest eller hestetrailer. Det koster hurtigt mange tusinde kroner, der kan nødvendiggøre et lån.

Vi ser derfor nærmere på det at optage lån til hest eller hestetrailer. Hvor mange penge du behøver og hvor du kan ansøge henne.

Kend dit pengebehov

Det vigtigste når du skal låne penge er at kende til dit pengebehov. Det gør nemlig en stor forskel for dine muligheder og hvordan du bør gribe ansøgningsprocessen an.

Du er muligvis havnet på denne side, fordi du allerede ved at du fx. mangler 50.000 kroner. Det er et beløb der kan finansiere det meste og som du kan ansøge både online og i banken. Mere om det nederst.

For førstegangskøberne vil vi først gennemgå hvilke prisniveau som du skal forvente, når der skal handles hest eller trailer. Alt sammen så du ved hvad du går ind til.

Hvad koster heste?

Som med alt andet, har det en klar indflydelse hvilke race og "kvalitet" du køber. Om det er en ren race og en af de mere eftertragtede på markedet.

På en side som DBA.dk kan du finde heste til priser fra kun 6.000 til 25.000 kroner. For de dyreste vil prisen stige til 50.000 kroner.

Hvad koster en hestetrailer?

Hvad angår hestetrailerens pris er det faktisk lidt af et antiklimaks, da det nemt kan blive dyrere end selve hesten.

Igen har vi analyseret prisniveauet på DBA.dk til at ligge i intervallet 15-60.000 kr. Det er vel at mærke brugte modeller, omend deres kvalitet kan være glimrende og give dig mere for pengene.

Men vælger du at købe en splinterny trailer skal du ikke blive overrasket hvis prisen overstiger 40.000 kroner. Det vil være tilfældet med mange nye og smarte modeller.

Hvor skal jeg låne pengene?

Nu til artiklens essens og store spørgsmål; hvor skal du lave lån til hest eller hestetrailer? Du har generelt muligheden hos lånefirmaer på nettet eller i din egen bank. Hvis du vel og mærke kan overtale dem til at det er en god idé.

På Internettet vil det være anderledes nemt, hurtigt og ligetil. Alt du skal gøre er at udfylde 2-3 ansøgninger og så modtager du hurtigt lånetilbud retur. Dem kan du så sammenligne og udvælge den bedste eller billigste.

Det er klart, at det kan være svært at overskue hele lånemarkedet online, men der findes heldigvis sider som giver dig overblikket. En af disse er Stlaan som sammenligner lån og udbyderne med hinanden.

På Stlaan.dk har de ligeledes set nærmere på finansieringsmulighederne, når du skal skaffe penge til hest eller hund. Du kan tjekke artiklen her. En god start inden du begiver dig ud på lånemarkedet.

Hvis du er interesseret i at vide mere om heste, læse andres erfaringer eller lignende findes der et godt forum på www.heste-nettet.dk - stedet hvor alle entusiaster er samlet.

God fornøjelse med at finde det du søger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar