torsdag den 19. februar 2015

Hvordan kan jeg låne flere penge?

Vi danskere kender det nok alle sammen. Vi vil så gerne kunne låne flere penge, end det bankerne tilbyder os. Der er en vej frem, men den er ikke nødvendigvis nem.

I denne artikel ser vi nærmere på hvad du selv kan gøre, for at styrke din kreditværdighed og gøre, så du bør kunne låne flere penge online eller i banken. Det hele handler i sidste ende om dit rådighedsbeløb.


Rådighedsbeløbet er altafgørende

Rådighedsbeløbet er afgørende, når diverse udbydere vurderer dig som person. Det er aldrig personligt når du får afslag og du må aldrig betragte det sådan.

Det sker ud fra faste standarder og kalkuler, der i sidste ende definerer om svaret bliver JA eller NEJ. Samme udregning er med til at bestemme hvilken rente du kan opnå.

Så hvorfor er rådighedsbeløbet vigtigt? Lad os starte med at definere begrebet, for dem der ikke er helt bekendte med det:

Rådighedsbeløb er det månedlige beløb du har tilbage, efter alle faste udgifter er betalt. 

Her er de faste udgifter husleje, vand, varme, el, abonnementer og de månedlige omkostninger til bilen - og meget mere.

Den logiske betragtning bag rådighedsbeløbet er, at hvis du kun har 2.000 kroner mellem hænderne, hvordan skal du så kunne afdrage 1.500 kroner hver måned? Der vil jo gå penge fra til mad, forbrug osv.

Du kan jo ikke frasige dig vandregningen eller undvige dine abonnementer til mobil eller TV-kanaler. Så alt i alt er der ingen vej udenom, at rådighedsbeløbet skal matche dit ønskede lånebeløb.

Jo mere du kan afdrage hver måned, desto højere beløb kan du typisk låne.

Nu har du den nødvendige baggrundsviden og årsag til hele artiklens budskab; hvordan du kan låne flere penge. Det ser vi nærmere på i næste afsnit, for der er to steder du selv kan gøre en forskel og styrke rådighedsbeløb - via lavere forbrug eller højere indkomst.

Lavere forbrug

Lavere forbrug er helt sikkert det nemmeste at implementere i hverdagen. Det kan være du sænker dit forbrug af smøger, ja måske anvender anledningen til at stoppe.

Skærer i dit slik, chokolade og chips forbrug, der alligevel er rigtig usundt. At sænke sit privatforbrug behøver ikke være svært, men kan faktisk harmonere med en sundere livsstil.

Der er mange eksempler og metoder til at sænke forbruget. Hvordan du vil gennemføre det er op til dig selv, men det vil i sidste ende gøre at dit maksimale lånebeløb stiger.

Større indkomst

Den anden fremgangsmåde er at få en større indkomst, men denne fremgangsmåde er straks sværere. Medmindre du har muligheden for at tage et bijob. Eller lige nu går arbejdsløs.

Det kan ligeledes være du kan gå fra deltid til fuldtid. Scenarierne er mange og igen afhænger det af din private situation. Tilbage står at indkomsten er en sikker vej, til at kunne låne flere penge.

Det er nemt og hurtigt at ansøge online

Vi slutter artiklen af med at se på, hvor nemt og hurtigt det er blevet at ansøge online. Lånefirmaerne på nettet har størst fokus på din månedlige indtægt, hvor flere udbydere har indkomstkrav. Omvendt er det i banken hvor budgetter, der skal klarlægge rådighedsbeløbet ofte er påkrævet.

Opfylder du indkomstkravene hos online udbyderne, har du gode chancer for at blive godkendt. Ikke underligt at flere og flere vælger denne finansieringsløsning. Det er blevet et populært alternativ til banken.

Relateret artikel: Hvorfor internetlån er blevet populære

I denne video kan du se hvor nemt du kan komme igennem låneprocessen online:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar