tirsdag den 14. april 2015

Søger du lån til pilotuddannelse?

Vi danskere rejser og flyver mere end nogensinde før. Det samme gælder for mange andre nationer rundt om i verden, og specielt for europæere. I takt med den øgede efterspørgsel bliver der også nødt til at følge et øget udbud med.

Det er her piloterne kommer ind i billedet. Pilotuddannelsen er modsat andre uddannelser i Danmark ikke gratis. Det koster penge at få den flyvende skolegang i Danmark, og man skal forvente et beløb på mellem 600.000 og 750.000 kr.
Det er flere penge end man har som ung studerende og derfor kan et lån blive aktuelt. Meget mere om det her. 

En investering i fremtiden

Det kan umiddelbart lyde af meget, at skulle betale over en halv million for en uddannelse, når vi trods alt er i Danmark. Man skal være opmærksom på, at man stadig er berettiget til SU, og det ligger på 5.800 dansker kroner om måneden som udeboende elev.

Det vil sige, at man sagtens kan klare sig, og at man ikke behøver at bruge ekstra penge på andre ting udover de op til 750.000 kr. for uddannelsen. Man lever selvfølgelig en smule skrabet i forhold til hvad man aspirerer til, men kan man finde ud af at spare er det ikke noget problem.

Det er slet ikke så dumt endda med tanke på den investering det er i din fremtid. Lige såvel som alle andre uddannelser, så vil den efter endt studium give pengene tilbage mange gange i forhold til hvad du har brugt.

Udover mange jobs efter uddannelsen, så er dine internationale muligheder også fantastiske i det her erhverv.

Hvis du gerne vil læse mere om det økonomiske aspekt og finansieringsmulighederne, kan du gøre det flere steder online. De gør dig klogere på muligheder, som overordnet set begrænser sig til banken, lånefirmaerne online og hvis din familie kan støtte dig økonomisk.

Værd at vide om pilotuddannelsen

Uddannelsen varer 2 til 4 år alt efter den specifikke flyveskole. Du kan tage en integreret undervisningsmodel, som typisk varer 2 år. Her vil du have en intensiv uddannelse (det er også kun denne del, som berettiger til SU), uden mulighed for erhvervsarbejde ved siden af.

Ellers kan du vælge en modulopdelt model, som typisk varer 4 år, hvor der er arbejde ind i mellem trinnene. Første trin giver grundlæringen, andet trin giver muligheden for at blive styrmand for erhvervsmæssig flyvning, og sidste trin giver ret til at være kaptajn på tunge luftfartøjer.

Uanset hvilken model man vælger, vil der være en teoretisk og en praktisk del, så selvom begge har sine fordele og ulemper, så vil man altså opnå en fyldestgørende uddannelse uanset valg.

Center Pilot akademiet og Billund Air Center er to af de udbredte udbydere og hvis du overvejer at blive pilot, bør du bestemt tag en snak med dem. Dels for at vurdere dem og forholdene, men lige så meget for at tale finansiering.

En god dialog er vejen frem og vil hjælpe dig med at mærke efter - så du er sikker på pilotuddannelsen er det rigtige for dig.

1 kommentar:


  1. Vi tilbyder personlige lån op til $ 100.000, er du på udkig efter et forretningslån og er blevet nægtet af en bank, kan vi hjælpe med lån på $ 5.000 til højst $ 100.000.lån, der kan hjælpe dig med at starte din drømmevirksomhed, Genopbygning og få din virksomhed tilbage på sporet og kan også bringe dig på en vej til en bedre økonomisk
    fremtid. På et tidspunkt kan du ansøge om et par minutter og få dine penge samme dag. Forsæt ikke! E-mail via {atlasloan83 @ gmail .com / whatsapp + 1 443 345-9339}
    Tak fordi du kontaktede os,
    Med venlig hilsen
    Md Ryan
    atlasloan83@gmail.com

    SvarSlet