søndag den 19. april 2015

Lån penge til udbygning

Skal du have udbygget dit hus? Så er du langt fra alene. Der er flere og flere mennesker i Danmark som bygger ud på sine nuværende huse. Årsagerne kan være mange.

Der er mange der gør det fordi de snart skal flytte ud og gerne vil øge husets værdi. Der er dem, som måske aldrig har boet i huset, men blot har lejet det ud eller det mest udbredte; at du bare vil forbedre boligen.

Uanset hvilken kategori af disse du tilhører, så vil de fleste få behov for et lån. Vi ser derfor nærmere på at låne penge til udbygning her.


Giver udbygningen huset en merværdi?

Når du laver den udbygning på dit hus, som du vil lave, så er det uundgåeligt et centralt spørgsmål at spørge om, hvorvidt udbygningen i huset vil give en merværdi. Det gælder også selvom du egentlig bare bygger ud for dig selv og din egen glæde – der vil jo komme en dag, hvor det skal sælges igen.

Inden du får håndværkerne (eller dig selv) til at foretage udbygningen, så konsulter med en ejendomsmægler eller bankrådgiver, som kan hjælpe med at vurdere hvor stor en merværdi udbygningen vil afgive.

Hav argumenterne klar til banken

Med disse tiltag vil du stå meget stærkere over for banken, når du skal låne pengene. Der er ikke nogen banker, hvor du hovedløst kan gå ned og få et lån, hvor du selv ikke har gjort dig nogen tanker.

Det mindsker din troværdighed, og er du ikke troværdig nok med dit projekt, jamen hvordan kan du så være troværdig nok med deres midler? Det er heller ikke kun for deres skyld, at du skal have styr på tingene.

Det er også for din egen – hvis du har et solidt overblik over hvad det vil koste, hvor meget merværdi du kan tilskrive huset med videre, så er du selv klar over præcist hvor meget du skal låne. Det er en win-win!

Se også: Hvordan kan jeg låne flere penge?

Online lånefirmaer er blevet et godt alternativ

Hvis din udbygning ser ud til at blive en god investering og/eller du har gode økonomiske udsigter på anden vis, så vil du højst sandsynligt få et lån fra banken med en smule mere lukrative renter, end hvad du kan få andre steder. Men er det ikke tilfældet, så er internettet blevet et rigtig godt alternativ til den traditionelle platform.

Lånefirmaerne på nettet har gennem øget konkurrence i de sidste år fået lavere renter, lavere krav til dig som låntager og samtidig fået en markant forenkling i deres processer. Ved hjælp af NemID teknologien kan der nu gå mindre end et døgn fra du vælger at sende ansøgning af sted til banken til du modtager pengene på kontoen.

På online lånesiden Termino.dk kan du få overblik over mulighederne på nettet, ligesom de har skrevet en god artikel om at skaffe finansiering til sit byggeprojekt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar