mandag den 9. november 2015

At låne penge til ferie online

Ferien er noget de færreste vil gå glip af. Kvalitetstid med venner eller familie, hvor der bare skal slappes af og nydes godt selskab. Men det koster også mange penge at komme afsted med fly eller bil.

Vi går ind i en periode hvor mange danskere tager på skiferie eller juleferie i udlandet og her vil du helt sikkert gerne med. Du kan heldigvis sagtens låne penge til en ferie online, hvis kontoen er i bund. Læs mere om det i denne artikel.

Start med at få klarlagt dit pengebehov

Der er selvfølgelig forskel på, hvor mange penge det koster at tage på ferie. Afhængig af hvor langt du vil væk, og hvor lang tid ferien skal vare, kan prisen også variere meget. Derfor er du nødt til først at beslutte dig for, hvor turen skal gå hen, så du kan finde ud af, hvor mange penge du mangler til turen.

Hvis du sidder og læser denne artikel, er det nok fordi, bankkontoen har set bedre dage. Derfor bør du nok vælge en ferie, som ikke behøver at koste det hvide ud af øjnene. Gå uden om Seychellerne og Maldiverne og stil efter noget lidt mere overskueligt.

Det behøver ikke være dyrt at tage på en lækker ferie.

Dan dig et overblik over markedet

Når du har fundet ud af, hvor du gerne vil rejse hen og desuden har vurderet, hvor mange penge du mangler, for at det kan lade sig gøre, skal du til at danne dig et overblik og markedet. Heldigvis er det forholdsvis nemt, da internettet har svar på alting.

Her kan du finde mange hjemmesider, der giver et godt overblik over forskellige lånefirmaer.

Det er ikke kun ved lånet at du bør undersøge dine muligheder grundigt. Det samme bør du gøre, når destination, flybilletter og hotel skal bruges. Her kan prissammenligning spare dig mange tusinde kroner. Så vær prisbevidst og fornuftig, specielt hvis du ikke har så mange penge på kontoen!

Søg hos 2-3 forskellige udbydere - formålet er underordnet

Når du skal til at søge om lån, kan det godt betale sig at skyde med spredehagl. Ofte vil de risikere afslag hos et par af de steder, du søger, og så er det dejligt at vide, at du har en backup eller to. Det vil heller aldrig skade dine chancer, da lånefirmaerne umuligt kan vide, at du har søgt ved tre forskellige.

Du vil højst sandsynligt skulle opfylde nogle krav, når du søger om et lån. Så sæt dig ind i, hvad de forskellige udbydere kræver, inden de sender en ansøgning afsted. Så behøver du ikke spilde tid på at søge ved steder, som afskriver dig med det samme.

Der er ingen tvivl om at det er blevet populært og udbredt at søge lån uden om egen bank og det uanset om du søger forbrugslån eller boliglån. Det helt essentielle er bare, at du altid er opmærksom på ÅOP og ikke underskriver en aftale, der er for dyr og dårlig for din privatøkonomi.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar