onsdag den 18. november 2015

Jeg har brug for 10.000 kroner

Har du brug for et nyt TV, penge til en ferie eller bare lidt ekstra råderum i økonomien? Det kan være svært at finde ud af, hvordan du lige sparer 10.000 kroner op.

Hvis det er for svært, er et lån en ganske fin måde at få råd til alt det, du har måttet undvære tidligere. Vi ser nærmere på dine muligheder for at få indsamlet de 10.000 kr. du mangler.

Hvad er mine muligheder?

Helt overordnet set mener vi at du har 3 muligheder for at få ekstra penge ind på kontoen. Se hvilke herunder:

1. Du kan tage et bijob/ekstra job 

Den oplagte måde at få fat i 10.000 kroner er at spare dem op. Men hvis du står og mangler pengene, er der nok ikke noget, der peger på, at der vil tikke flere penge ind på bankkontoen. Men hvis du virkelig vil have fat i pengene, må du gøre noget for at få dem. Hvis du har tid og overskud til det, kan du anskaffe et ekstra job, indtil du har sparet pengene op.

Der findes mange job, du godt kan have sideløbende med dit faste job. Du kan eventuelt dele aviser eller reklamer ud. Du behøver ikke gøre det særligt længe, hvis du bare sparer op til en specifik ting, og tilfredsstillelsen ved at nå dit mål og endelig kunne købe den ferie eller det TV, du gerne vil have, er enorm.

2. Du kan låne penge online 

Hvis du ikke har tid eller penge til at tage et bijob, findes der dog alternativer til at stå tidligt op og levere aviser eller reklamer til dit nabolag. Du kan låne pengene online og betale dem tilbage over tid.

Rigtig mange lånefirmaer tilbyder lån på 10.000 kroner og over.

Sæt dig grundigt ind i de forskellige udbydere og send ansøgninger til flere af dem, så du udvider dine chancer for at få det billigste lån, der ikke vil skade din økonomi fremover. Kig eventuelt efter ÅOP, der står for årlige omkostninger i procent, som er det suverænt bedste mål for, hvad det vil koste dig samlet set.

Relateret på bloggen: Sammenligning af priser på lån 

3. Du kan sælge brugte ting og spare op 

Hvis du ikke er vild med idéen om at være i gæld og ikke gider eller kan tage et ekstra job, findes der en tredje mulighed for at spare pengene op. Det kræver dog, at du ligger inde med en masse ting, du ikke bruger mere. Om det er møbler, gamle fodboldkort eller tøj er egentlig ligegyldigt.

Det kræver bare, at der er nogen, der har lyst til at købe dem. Hvis du har noget, der måske kan sælges, kan du forsøge at gøre det på dba.dk eller guloggratis.dk, hvor der bliver solgt alle mulige forskellige brugte ting. Giv det et skud og se, om der faktisk er nogen, der synes, dine gamle jeans eller sofaer er interessante.

1 kommentar:

  1. Har du brug for en personlig eller virksomhed lån på 3% rente? hvis ja kontakte os Email: Oceanicfinance113@gmail.com, med følgende oplysninger; Fulde navn: Mobil nummer: Lånebeløb Needed: Varighed: Land:

    SvarSlet