torsdag den 5. november 2015

Lån uden om banken er blevet populært

Hvis du i gamle dage havde brug for penge, var der kun to ting at gøre. Arbejde hårdt og tjene dem eller låne dem i banken. Men i dag er der mange andre muligheder for at låne penge.

Faktisk behøver din bank slet ikke at blive involveret, når du låner penge til en ny cykel, en ferie eller til flotte julegaver til familien.

Kender du Udenombanken.dk?

Udenombanken.dk er en forholdsvis ny idé, som går ud på at skabe en bedre situation for dig, der har brug for at låne lidt penge. På hjemmesiden kan du få hjælp til at finde det bedste lån for dig af eksperter på området.

Det bliver kaldt peer-to-peer lån. Peer-to-peer betyder, at du som bruger kan gå ind og enten låne penge til eller af andre, afhængig af hvad du har brug for. Udenombanken.dk sørger for, at begge parter får noget ud af samarbejdet, som I ikke ville have kunnet få hos jeres respektive banker.

Deres mission er at skabe gennemsigtighed og yde høj service til alle parter. Hvis du ønsker at låne penge, er konceptet meget simpelt. Du udfylder bare en formular fra udenombanken.dk, og skaber et overblik over din situation og dine behov sammen med professionelle rådgivere. Derefter finder udenombanken.dk en anden person (professionel investor) der gerne vil låne penge ud.

Et godt alternativ for boligkøbere

Hvis du står og skal købe et hus, en lejlighed, et sommerhus, et kolonihavehus eller enhver anden form for bolig, kan Udenombanken være et fremragende alternativ til bankerne. For i mange tilfælde vil bankerne ikke handle med dig af den ene eller anden grund, og så kan du være nødt til at gå andre veje.

Du kan med en smart beregner på hjemmesiden opgive, hvilken ejendom der har din interesse. Derefter vælger du, om du er ved at købe eller allerede sidder i boligen. Og til sidst vælger du om lånet skal bruges til renovering, omlægning af gæld, køb eller leje af en bolig.

Derefter har du et uforpligtende tilbud fra udenombanken.dk. Hvis du er i tvivl, om dette er det rigtige for dig, kan du altid tage kontakt til selskabet bag hjemmesiden. De har åbent på telefonnummeret, der står på hjemmesiden fra 9-17 mandag-fredag, og hvis du ikke får fanget dem der, kan sende dem en e-mail med dine spørgsmål.

Der er kommet mange alternativer og nu kan du efterhånden både søge forbrugslån og boliglån uden om banken.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar