fredag den 1. april 2016

Lån penge under 25 år

Alder er bare et tal. Men det tal kan være ret vigtigt, hvis du gerne vil låne penge hos banken eller et af de mange lånefirmaer online.

Hvis du er under 25 kan det have stor indflydelse på den endelige låneaftale, da firmaerne ofte er mere påpasselige med at låne penge til unge mennesker, fordi deres økonomi svinger mere. Vi ser på mulighederne på hvad der influerer på dem.

Din alder har stor indflydelse på dine muligheder

Som med alt andet her i livet er der også inden for lånebranchen sat nogle begrænsninger op. Ikke for at gøre det sværere for dig. Faktisk tværtimod. Når udbyderne allerede fra start sætter en aldersgrænse, der viser hvornår du kan låne penge hos dem, sorterer de allerede mange fra.

Derfor vil de ikke modtage ligeså mange ansøgninger, som hvis alle kunne søge frit. Men det kan dog stadigvæk føles som lidt af en hindring, når din alder medfører en lidt højere rente eller et mindre lånebeløb, fordi udbyderen ikke har så stor tiltro til, at du kan betale pengene tilbage.

Hvorfor er alderskravene forskellige?

Det er ikke alle steder, alderskravene er helt ens. Det skyldes, at de forskellige udbydere også har forskellige idéer om, hvornår du er økonomisk ansvarlig. Selvom det selvfølgelig ikke altid kan ses på din alder, er det alligevel en god indikator for, hvordan du er stillet rent økonomisk.

Ofte vil du ikke have ret mange penge, når du er 18, mens du sagtens kan indkassere en fuldtidsløn, når du er 23 eller over. Alligevel vælger nogle udbydere at tilbyde lån helt ned til 18 år, mens andre gerne ser du er fyldt 20 eller i nogle tilfælde 23.

Men husk på at din månedlige indtægt er vigtigere end din alder, når det kommer til at finde de laveste renter og det billigste firma.

Relateret på bloggen: 3 tips til at finde det billigste lånefirma


Hver långiver har hver deres risikoprofil

Når du som udbyder skal vælge, hvem du vil give lån til, er du nødt til at sætte nogle faste rammer. Der er selvfølgelig altid en individuel vurdering af din økonomi og tidligere lånesituationer, men det bliver rigtig meget arbejde for lånefirmaerne, hvis de slet ikke har nogle overordnede krav til deres kunder.

Disse risikoprofiler kan dog variere fra lånefirma til lånefirma, hvilket er grunden til, at det er vigtigt, at du ikke kun ansøger hos en enkelt udbyder. Det kan sagtens være, du falder ind under et firmas risikoprofil, fordi du kun er 19, mens en anden udbyder går meget mere op i, om du har en opsparing eller hvor høj din indkomst er.

Alt i alt har din alder og indkomst stor indflydelse på hvem du kan ansøge hos online. Du bør derfor aktivt forsøge at danne dig et overblik over markedet. Det kan du nemt gøre via sammenligningsportaler som Pengeinfo og Mikonomi.

Der er ingen tvivl om at overblikket og sammenligningen, gør det markant nemmere at finde den bedste løsning.

Læs også: Sammenlign lån online - og spar penge

3 kommentarer:

  1. Hej,

    Vores mål er at yde lån til økonomisk mindre previledged. Dette er en privat finansiering firma, der låner til både privatpersoner og virksomheder. Vores udlånsrente er 3%. Alle former for lån, såsom realkreditlån, hjem egenkapital, konsolidering af gælden, byggeri, personlige, business (nystartede og ekspansion), studerende og auto lån er tilgængelige her. Besøg os på (jaafarlending44@gmail.com)
    website: http://jaafarlending44.wix.com/jaafarlendingfirmplc

    Kontakt os med nedenstående ansøgningsskema at komme i gang.
    Låntagers Form Needed.
    Fulde navn :...............
    Land: ...............
    Stat: ...............
    Køn og alder: ...............
    Telefon :...............
    Beskæftigelse: ...............
    Månedlig Indkomst: ...............
    Lån Beløb Needed: ...............
    Lån Varighed: ...............
    Formålet med lån: ...............

    Jeg ser frem til at høre fra dig.
    Hilsen,
    Jaafar.
    website: http://jaafarlending44.wix.com/jaafarlendingfirmplc

    SvarSlet
  2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  3. Du kan sagtens låne penge når du er under 25. Sider som denne kan hjælpe dig med at finde det bedste lån for dig.

    SvarSlet