tirsdag den 4. november 2014

Plutus lån

Laanefirmaer.blogspot er dedikeret til lån på nettet og til at dække alle de mest interessante udbydere. I denne omgang har vi set nærmere på Plutus lån, som er en af de seneste aktører på online markedet.

De blev grundlagt i januar 2014 og holder til i København. Lånemarkedet er i konstant vækst, og har været det, de seneste år. Plutus er et godt eksempel på de forbedringer, som markedet oplever.


I og med Plutus ApS er et så ungt firma, er det ikke mange danskere som endnu har stiftet bekendtskab med virksomheden. De fleste ville umiddelbart henvende sig til nogen af de store velkendte udbydere som DER, Ikano bank, Ekspres Bank eller KVIK.

Men nu får du chancen for at blive klogere på Plutus lån, hvad de kan tilbyde og hvad de er for en størrelse.

Værd at vide om lån fra Plutus

Det kan være svært at finde hoved og hele i de forskellige firmaer, men Plutus er ganske overskuelig. Du kan låne mellem 3.000 kr. og 75.000 kr. og betale over en periode på mellem 12 og 72 måneder.

Det er enkelt på flere måder. For det første er de en af de hurtigste på markedet. De kan give dig svarer efter få minutter, hvilket er ekstremt hurtigt. Underskrift sker via Nem-ID, hvilket gør at man slipper for papirer, og det gør, at man senest får pengene allerede dagene efter. Det er virkelig det, man kan kalde et ”hurtig-lån”.

Debitorrenten ligger på 20,2 %. Debitorrente er et andet ord for den effektive rente eller den nominelle årlige rente, altså hvad du har betalt i renter i løbet af et år. Selvom debitorrenten umiddelbart er højere end nogle af de billigste, samarbejder de med flere andre firmaer, hvilket gør at du faktisk kan ende med at få et relativ billigt lån.

Du bør her altid være opmærksom på at debitorrente og ÅOP er to forskellige begreber, hvor ÅOP er det vigtigste procenttal når det billigste lån skal findes.
Dertil kommer at debitorrenten generelt er variabel, så den bør ikke afholde dig fra at sende en uforpligtende ansøgning afsted.

Hos Plutus kan du både ansøge via mobilen og computeren. Det understreger på bedste vis, at de er en fleksibel ny udbyder, der rammer mange af de udbredte behov hos forbrugerne.

Lån op til 75.000 kr.

Du kan som nævnt låne helt op til 75.000 kr., hvilket er mere end mange andre af de billige låneaktører online. De fleste har en øvre grænse på 50.000 kr., mens de større udbydere som Santander, GE Money Bank og Pengeautomaten ofte har en høj nedre beløbsgrænse.

Hvis du gerne vil læse mere om disse lånefirmaer, kan du se GE Money lån erfaringer og info om Pengeautomaten på disse sider. Vi kan kun anbefale dig at tjekke muligheder, omdømme og anmeldelser på alle de udbydere, du vil ansøge hos.

Plutus samarbejder med Ekspres Bank og det kan derfor nemt være dem du kommer til at lave låneaftalen hos. Det skal du være opmærksom på. Det ændrer dog ikke ved, at ansøgningsprocessen, er nem, hurtig og fleksibel.

Erfaringer
Som ny udbyder er der kun få erfaringer med Plutus.dk og foreløbigt ingen negative sager. Det er positivt, men den endelige konklusion er for tidlig at lave.

Vi vil løbende følge udviklingen nøje og opdatere vores artikel, når vi ved mere.

Se også: Sådan finder du et billigste lånefirma

Ingen kommentarer:

Send en kommentar