fredag den 30. januar 2015

Ny udbyder - anmeldelse af Mikrokredit lån

Vi ser i denne artikel nærmere på én af de nye låneudbydere online. Vi går altid efter at give dig det fulde overblik over lånemarkedet online og du skal derfor ikke snydes for en præsentation af Mikrokredit.dk.

Mikrokredit ApS er relativ ny på online markedet, til trods for at selskabet faktisk blev stiftet i 2013. De tilbyder lån op til 5.000 kroner og giver dig automatisk svar, inden for 15 sekunder!

Hurtigere eller nemmere bliver det ikke. Vi ser nærmere på dem her.


Mikrokredit anmeldelse

Mikrokredit ApS startede i 2013, men det er først for nyligt at de for alvor er blevet synlige på markedet på nettet. Man skal heller ikke undervurdere hvor omfattende det er at få startet et lånefirma, med godkendelser og tilladelser fra diverse myndigheder.

Det interessante ved Mikrokredit lån er ikke at de tilbyder beløb fra 500 - 5.000 kroner. Nej det er derimod, at de gør det med mulighed for løbetider på 7, 14, 21 eller 30 dage.

Med andre ord er det DIT valg om du vil lån pengene i 1, 2 eller 3 uger. Eller en hel måned. Flere af de andre udbydere, med tilsvarende små beløb, har typisk et minimum på 15-30 dage.

En anden interessant egenskab ved Mikrokredit er ikke at du nemt kan ansøge, som altid, men at de tilbyder en 24/7 service. Det betyder at du hurtigt og automatisk får svar inden for 15 sekunder, uanset hvornår du ansøger.

Det giver en ekstrem hurtig og effektiv ansøgningsproces. Nu tænker du måske, hvordan kan de det på kun 15 sekunder? Deres systemet er automatiseret. Det er ikke sådan at de har medarbejdere til manuelt at acceptere/afvise ansøgninger inden for en tidsramme på 15 sekunder.

Vores bedste gæt er, at de har bygget et avanceret systemer med vilkår, der automatisk definerer hvilke renter og vilkår der skal gælde i visse situationer.

Det giver god mening, for det eneste du skal udfylde i låneansøgningen er dit CPR nummer og kontooplysninger. Altså intet om din indkomst eller selvangivelse.

Du skal bare være opmærksom på, at disse småbeløb ofte medføre høje renter og ÅOP. Du bør derfor altid søge 2-3 steder, så du finder de laveste omkostninger. Sammenligning er vejen til besparelser.

Tjek også: Sammenligning af lån og renter

Værd at vide info om Mikrokredit 

Vi slutter af med at opsummere og give dig de vigtigste informationer om Mikrokredit. Dem får du her:
  • Lån 500 - 5.000 kr. 
  • Løbetid på 7, 14, 21 eller 30 dage
  • Svar inden for 15 sekunder
  • Underskriv med NemID
  • Adresse: Østergade 6, København K
  • Kontakt: kundeservice@mikrokredit.dk
Har du selv erfaringer med dem? Så kontakt os endelig og del din oplevelse.

Du kan læse meget mere om internetlån, nyheder og gode finanssider på denne side. Det er altid vigtigt at være velinformeret, inden du ansøger, så vi anbefaler du følger en 2-3 forskellige lånesider. 

1 kommentar: